Főoldal Boldogság Ha nem tetszik az út, amin jársz, kezdj el kikövezni egy másikat

Ha nem tetszik az út, amin jársz, kezdj el kikövezni egy másikat

C.S. Lazzar
Ha nem tetszik az út, amin jársz, kezdj el kikövezni egy másikat

Péntek van. Ez az a nap, amikor tisztább képet kaphatsz az életedről. Hogy vagy?  Fáradtnak érzed magad vagy ugyanúgy, mint minden más napon? Mennyire várod a nap végét, meg a szombatot?

Hallgasd meg (2:30 perc)
Olvasd el (3 perc)

Nézz mélyen magadba

Tarts egy kis szünetet, vonulj el egy olyan helyre, ahol senki nem fog megzavarni öt percen át, ne vidd magaddal a telefonod sem és ellenőrizd le, hogy mit érzel. Ha általánosságba véve jól érzed magad és ez így van minden pénteken, akkor gratulálok! Nagy valószínűség szerint azt az életet éled, amit szeretnél. Ha viszont fáradt, stresszes, szétszórt, kába vagy vagy bármilyen más negatív érzés kerülget, valószínűleg valami gond van az életedben. 

A hétvége nem a menekülésről kellene szóljon

A hétvégét azért találták ki, hogy legyen ideje az embernek kipihenni magát. Egy kipihent ember ugyanis többszörösen jobb munkaerő, mint a fáradt. Te mennyire várod a hétvégét? Hogy érzed magad szombaton és vasárnap, a hét többi napjához képest? Ha nagyon várod ezt a két napot, akkor vizsgáld meg, mi az, ami hétköznap ott van az életedben, hétvégén meg nincs. Általában a munkahely az, amitől a legtöbben menekülnek. 

Talán ideje változtatni? 

Nem tudom, mi zajlik jelenleg az életedben, nem tudom, hogy érzed magad nap mint nap. De ha a nap végén nem érzel elégtételt, ha a hétvége a fent említett menekülésről szól, ezek olyan jelek, amelyekre érdemes odafigyelned. Egy életed van. Megérdemled, hogy kiteljesedett, boldog és elégedett életed legyen. Senki nem fogja neked ezt odaadni, neked kell megtenni a megfelelő lépéseket ahhoz, hogy bármi ezekből valóra váljon. Te érzed, te tudod, hogy mi nincs rendben, te kell változtass. 

Kinek az életét éled?

Éppen elég ember él középszerű életet, mert beéri azzal, amit jutott, vagy azt gondolja, hogy ő nem érdemel ennél többet. Mind tévednek! Minden ember megérdemli, hogy egy jobb életet éljen. Te is megérdemled. Szabadulj ki a középszerűségből és éld azt az életet, amelyiket te szeretnéd! Ez az életed minden területére érvényes, legyen szó karrierről, párkapcsolatról vagy bármi másról.  

Sikert és boldogságot:

Szeretnél e-mailben értesülni a legfrissebb bejegyzésekről?

A hírlevélben értesítést küldök a legfrissebb bejegyzésekről.
Bármikor, két kattintással leiratkozhatsz.

Kapcsolódó bejegyzések

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk. Elfogadom Mi ez?

C.S. Lazzar