Főoldal Boldogság A helyes sorrend

A helyes sorrend

C.S. Lazzar
A helyes sorrend

Fontosabb megtanulnod, hogyan keress több pénzt, mint az, hogyan csökkentsd a kiadásaidat. Fontosabb elmélyíteni a baráti kapcsolataidat, mint növelni a követőid számát a Facebookon. Fontosabb építeni az elme-test-lélek hármast, mint… Van ennél fontosabb?

Hallgasd meg (2:09 perc)
Olvasd el (2 perc)
  1. Rengeteg pénzügyi guru azt mondja, ahhoz, hogy kevesebbet költs, mint amennyit keresel, csökkentened kell a kiadásaidat. Pénzből rengeteg van a világon. Több, mint amire az összes élő embernek szüksége lenne valaha. Mindenkinek jut. Jut neked is több. Ne csökkentsd a kiadásaidat, növeld a bevételeidet!
  2. Számolod, hányan lájkolták a mai ebédről készült fotódat az Instán? A vicces az, hogy még jóformán egyet sem faltál, és a fotódat már ötön szivecskézték. A szomorú meg az, hogy bizonyára nem egyedül ebédelsz. Tedd el a telefont, és beszélgess azzal az emberrel, aki ott van veled! A követőid nem fognak megvigasztalni, ha bántódás ér. Igazi, hús-vér barátokra van szükséged, nem több követőre!
  3. Elme, test és lélek – ebből áll az ember. Minden ember. Ha ezeket nem építed, nem végzel rendszeres karbantartást, szétesel. Újra meg újra. Építsd az elméd, mert csak úgy fejlődhetsz! Építsd a tested, különben idő előtt megöregedik (mindenhol fájni fog, orvoshoz gyakrabban jársz majd, mint a szupermarketbe, és annyi gyógyszert be fogsz szedni, hogy a vizeletedet felírják receptre más betegeknek). Végül, de elsősorban: építsd a lelked, mert az az élet esszenciája!

Sikert és boldogságot:

Kapcsolódó bejegyzések

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk. Elfogadom Mi ez?

Sikeresen feliratkoztál. És itt az ingyenes könyv:

Hiba történt az ellenőrzés során. Kérlek, próbáld újra. Ha nem sikerült, lépj velem a kapcsolatba, a kapcsolat oldal által.

C.S. Lazzar will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.