Főoldal Boldogság Sikerre vágysz? Éhesnek kell lenned!

Sikerre vágysz? Éhesnek kell lenned!

C.S. Lazzar
Sikerre vágysz? Éhesnek kell lenned!

A világ legsikeresebb emberei kielégíthetetlen vágyat éreznek arra, hogy többek legyenek, mint akik jelenleg. Hogy többet tegyenek, mint amennyit ma tesznek. Hogy többet adjanak, mint amennyit elvesznek.

Hallgasd meg (2:11 perc)
Olvasd el (2 perc)

Ahhoz, hogy több legyél, mint aki ma vagy, tanulnod kell, méghozzá folyamatosan. Az első lépés az: légy nyitott az újra. A többi már technikai kérdés: olvass, nézz oktató videókat, iratkozz fel online tanfolyamokra, járj szemináriumokra, vagy csak egyszerűen beszélgess emberekkel. Hihetetlenül sokat lehet tanulni az emberektől, ha odafigyelsz arra, amit mondanak. 

Hogy többet tegyél, mint amennyit ma teszel, ahhoz meg kell tanulnod hatékonynak lenni. Szervezettnek és produktívnak kell lenned. Nem az idődet kell jól beosztanod, hanem a figyelmedet. A sikeres ember rendkívül jól tud összpontosítani. Csak arra szán időt, ami előreviszi őt céljai megvalósításában, és egyszerre csak egy dologgal foglalkozik. Ez a fókuszálás.

Ahhoz, hogy többet adj, mint amennyit elveszel, hihetetlen mértékű fegyelemre van szükség. A világ nem azt tanítja meg nekünk, hogy előbb adni kell, még mielőtt kérhetünk. Az átverés, a csalás, a hogyan húzzuk ki a pénzt mások zsebéből technikák sokkal népszerűbbek, mint a helyes út. Pedig a hosszú távú gyarapodás titka ez: adj többet, mint amennyit elveszel. Legyen szó üzletről, vállalkozásról, párkapcsolatról, a Földről és a környezetedről, vagy egyszerűen saját magadról. A sikerért és a boldogságért előbb önzetlenül adnod kell, mielőtt megkaphatod azt, amire vágysz.

Sikert és boldogságot:

Szeretnél e-mailben értesülni a legfrissebb bejegyzésekről?

A hírlevélben értesítést küldök a legfrissebb bejegyzésekről.
Bármikor, két kattintással leiratkozhatsz.

Kapcsolódó bejegyzések

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk. Elfogadom Mi ez?

C.S. Lazzar