Főoldal Boldogság Az álom és a valóság közötti rés

Az álom és a valóság közötti rés

C.S. Lazzar
Az álom és a valóság közötti rés

Tudod, mekkora a távolság az álmaid és a valóság között? Attól függ, mekkora az álom – mondhatnád. Nos, igazad van, de egyben tévedsz is. Szerintem az álom méretétől függetlenül, a kettő közötti távolság hajszálvékony.

Hallgasd meg (1:38 perc)
Olvasd el (2 perc)

A valóság ugyanis az, amit elfogadsz, hogy ez a te valóságod. Ezt éled nap mint nap. Az álom pedig az, ami a fejedben van – nem több, mint egy gondolat. A kettő közötti távolság pedig csupán egyetlen döntés. Abban a pillanatban, amikor úgy határozol, hogy az álmodat valóra váltod, az álom átváltozik és cél lesz belőle. 

Innentől, egészen odáig, hogy az álmod valóra válik (vagy sem, mert sajnos arra is van esély), már egy teljesen más távolságról beszélünk – és erre gondoltál te, amikor azt mondtad, attól függ, mekkora az álom. De ez már nem álom és valóság közötti távolság, hanem a cél és annak megvalósítása közötti idő.

Át tudod lépni ezt a hajszálvékony rést? Igen! Hiszen az álmaid nem fognak maguktól valóra válni!

Sikert és boldogságot:

Kapcsolódó bejegyzések

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk. Elfogadom Mi ez?

Sikeresen feliratkoztál. És itt az ingyenes könyv:

Hiba történt az ellenőrzés során. Kérlek, próbáld újra. Ha nem sikerült, lépj velem a kapcsolatba, a kapcsolat oldal által.

C.S. Lazzar will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.