Főoldal Boldogság A célok elérésének legfőbb akadálya

A célok elérésének legfőbb akadálya

C.S. Lazzar
A célok elérésének legfőbb akadálya

Álmodni, tervezni, célokat alkotni, majd megvalósítani ezeket – ez a szabály a sikerhez. Csakhogy van egy nagyon komoly akadály, amit nagyon sok ember nem vesz figyelembe: ahhoz, hogy elérjünk egy célt, ami nagyobb, mint mi, előbb fel kell nőnünk hozzá.

Hallgasd meg (1:31 perc)
Olvasd el (2 perc)

Néha nem azon múlik egy cél elérése, hogy mennyi ideig vagy mennyire keményen dolgozunk érte, hanem a puszta tényen: elég érettek, fejlettek, okosak, gyorsak vagyunk-e a cél eléréséhez. Gondolj bele, ahhoz, hogy valaki egy olimpiai érmet megnyerjen, egy teljesen másik emberré kell váljon. Egy jobb, ügyesebb, gyorsabb emberré, mint aki azelőtt volt. Tehát elsősorban saját magát kell felülmúlja, ahhoz, hogy másokat is le tudjon győzni.

Egy cél elérésének meghiúsulása általában csak alig 20%-ban múlik külső tényezőkön, a többi mind a bensőnkből fakad. A lényeg a növekedésben van: kivé kell válnod ahhoz, hogy elérd a célodat?

Sikert és boldogságot:

Kapcsolódó bejegyzések

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk. Elfogadom Mi ez?

Sikeresen feliratkoztál. És itt az ingyenes könyv:

Hiba történt az ellenőrzés során. Kérlek, próbáld újra. Ha nem sikerült, lépj velem a kapcsolatba, a kapcsolat oldal által.

C.S. Lazzar will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.