Főoldal Egészség Vigyázz a testedre, mert csak egy van belőle

Vigyázz a testedre, mert csak egy van belőle

C.S. Lazzar
Vigyázz a testedre, mert csak egy van belőle

Az élet egy igazán lenyűgöző dolog és mégis, gyakran oly természetesnek vesszük, hogy itt vagyunk, élünk és kész.

Hallgasd meg (1:58 perc)
Olvasd el (2 perc)

Képzeld el, milyen lenne, ha holnap kapnál ajándékba egy autót, egy lakást és egy rend ruhát. Lehet az egy tengerparti nyaraló vagy egy eldugott hegyi villa. Lehet az egy Aston Martin vagy egy Ford Mustang. Lehet az egy menyasszonyi ruha vagy farmer és póló. Bármi, amit csak szeretnél! Megvan? Jól hangzik, nem igaz? De itt a bukkanó: életed végéig ebben a házban kell laknod, csak ezt az autót vezetheted, és ezt az egy szerkót veheted magadra nap mint nap. Mennyire vigyáznál rájuk?

Nem is kell ennyire sarokba szorítva legyünk, mégis ezt tesszük. Miért van az, hogy a lakásunkat, autónkat, ruháinkat rendben tartjuk, a testünket meg elhanyagoljuk? Mert hiányzik belőlünk az akaraterő? Mert kényelmesek, lusták vagyunk? Vagy ez is az ignoranciának tulajdonítható? Tudom, egyszerűen meggondolatlanok vagyunk.

Lehetnénk megfontoltabbak… Minden, amiről a jelenben döntünk, a jövőnket befolyásolja. Csupán ez az egy testünk van, ebben kell leélnünk az életünket. Nem mindegy, meddig élünk, és az sem mindegy, hogyan!

Sikert és boldogságot:

Kapcsolódó bejegyzések

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk. Elfogadom Mi ez?

Sikeresen feliratkoztál. És itt az ingyenes könyv:

Hiba történt az ellenőrzés során. Kérlek, próbáld újra. Ha nem sikerült, lépj velem a kapcsolatba, a kapcsolat oldal által.

C.S. Lazzar will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.