Főoldal Boldogság Olyanná válsz, mint akikkel a legtöbb időt töltöd

Olyanná válsz, mint akikkel a legtöbb időt töltöd

C.S. Lazzar
Olyanná válsz, mint akikkel a legtöbb időt töltöd

Az életed alakulására az az öt ember van a legnagyobb hatással, akikkel a legtöbb időt töltöd. Te kikkel érintkezel a legtöbbet? Gondold végig, és vond le a következtetést: elégedett leszel az életeddel öt-tíz-húsz év múlva, ha olyan életed lesz, mint ennek az öt embernek?

Hallgasd meg (1:27 perc)
Olvasd el (2 perc)

Ha a válasz „nem”, most van itt az ideje, hogy változtass. Keresd olyan emberek társaságát, amilyenné válni szeretnél. Ha vállalkozó szeretnél lenni, keresd a vállalkozók társaságát. Ha boldog ember szeretnél lenni, pozitív emberekkel vedd körül magad. A te életedről te felelsz, ha változtatni kell, neked kell megtenni a szükséges lépéseket!

Bárkik is azok, akik téged körülvesznek, győződj meg róla, hogy a magasba emelnek téged és nem pedig lehúznak a mélybe – ez a legfontosabb a szoros emberi kapcsolatainkban!

Sikert és boldogságot:

Kapcsolódó bejegyzések

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk. Elfogadom Mi ez?

Sikeresen feliratkoztál. És itt az ingyenes könyv:

Hiba történt az ellenőrzés során. Kérlek, próbáld újra. Ha nem sikerült, lépj velem a kapcsolatba, a kapcsolat oldal által.

C.S. Lazzar will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.