Főoldal Boldogság Az életben nincsenek rövidítők – a pénzt, a nagy Őt, a sportos alkatot nem kaphatod meg máról holnapra. De egyvalamit igen!

Az életben nincsenek rövidítők – a pénzt, a nagy Őt, a sportos alkatot nem kaphatod meg máról holnapra. De egyvalamit igen!

C.S. Lazzar
Az életben nincsenek rövidítők - a pénzt, a nagy Őt, a sportos alkatot nem kaphatod meg máról holnapra. De egyvalamit igen!

Az élet nem egy mese. Bár meseszerű lehet néha, de nem mese. Nincs olyan mágikus formula, amitől hirtelen meggazdagodhatsz. Nincs bájital, amitől beléd szeret álmaid nője/férfija. Nincs titkos recept arra, hogyan légy sikeres egy hét alatt.

Hallgasd meg (2:03 perc)
Olvasd el (2 perc)

De mindenre, amit csak el tudsz képzelni, bármi is legyen az, amire te vágysz, lehet akármilyen gigantikus álmod – azt a világot éljük, amikor minden valóra válhat.

Mindenre megvan a recept, a módszer, az útmutatás, a kézikönyv. Csupán óvakodni kell attól az ígérettől, amely túl szép ahhoz, hogy igaz legyen (mert azok általában becsapnak vagy nem helyesek/törvényesek). Mindennek megvan az ideje, és bármennyire is felgyorsult világot élünk, van, amit nem lehet siettetni. Ahhoz, hogy valaki egy életre beléd szeressen, nem elég egy csokor virág és egy bók. Ha le akarsz fogyni, nem elég elmenni egyszer az edzőterembe. Ha meg akarsz gazdagodni, hiába vársz karba tett kézzel arra az egy bomba ötletre. 

A mély párkapcsolat évek alatt alakul ki, és minden nap kell tenni valamit érte.

Az ideális testalkatért keményen kell izzadni szinte minden nap. 

A gazdagságért, hírnévért akár évtizedekig is dolgozni kell. A sikerért ugyanúgy.

Egyetlen dolog van, amit szinte azonnal megkaphatnál: a boldogság. Hogyan? Elmondom holnap.

Sikert és boldogságot:

Kapcsolódó bejegyzések

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk. Elfogadom Mi ez?

Sikeresen feliratkoztál. És itt az ingyenes könyv:

Hiba történt az ellenőrzés során. Kérlek, próbáld újra. Ha nem sikerült, lépj velem a kapcsolatba, a kapcsolat oldal által.

C.S. Lazzar will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.