Főoldal Boldogság Ha nem szereted, amit csinálsz, az lesz a veszted

Ha nem szereted, amit csinálsz, az lesz a veszted

C.S. Lazzar
Ha nem szereted, amit csinálsz, az lesz a veszted

Az emberek zöme nem szereti, amit csinál. Nem én mondom, hanem a statisztikák. Ugyanakkor az emberek zöme nem gondol bele, hogy mit kockáztat.

Hallgasd meg (1:29 perc)
Olvasd el (2 perc)

Ha nem szereted, amit csinálsz, akkor nem adsz bele mindent. Még akkor sem, ha te azt gondolod, hogy mindent beleadsz, hiányozni fog valami. Az a titkos összetevő, ami ott van valakiben. Valaki másban, akiről a lelked mélyén te is tudod: ha jönne és beállna a helyedre, lazán (háttal, tükörből) ledolgozna téged. 

A gond az, hogy ez az ember odakint van a nagyvilágban és csak idő kérdése, míg lecsap a te helyedre. Ha ez bekövetkezik, esélyed sem lesz. 

Miért várod meg ezt a pillanatot? Egyáltalán miért vársz, ha már most tudod, hogy nem csinálod szívből? Keresd meg a szenvedélyed! Keresd meg azt az egy dolgot, ami a te életed értelme! És ha az a kérdésed, hogyan, itt a válasz: Miért annyira nehéz megtalálni a szenvedélyed?

Sikert és boldogságot:

Kapcsolódó bejegyzések

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk. Elfogadom Mi ez?

Sikeresen feliratkoztál. És itt az ingyenes könyv:

Hiba történt az ellenőrzés során. Kérlek, próbáld újra. Ha nem sikerült, lépj velem a kapcsolatba, a kapcsolat oldal által.

C.S. Lazzar will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.