Főoldal Élet A borotva is és a fejsze is éles, mégsem lenne jó felcserélni őket

A borotva is és a fejsze is éles, mégsem lenne jó felcserélni őket

C.S. Lazzar
A borotva is és a fejsze is éles, mégsem lenne jó felcserélni őket

Ha egy éles szerszámra van szükséged, hogy fát apríts, biztosan nem a borotvát veszed kézbe. Ugyanúgy érvényes, ha van egy éles fejszéd, nem állsz neki borotválkozni vele (hacsak nem Bear Grylls-t ír az igazolványodban).

Hallgasd meg (1:25 perc)
Olvasd el (1 perc)

Természetesen nem borotválkozási vagy favágási tanácsokat szeretnék adni neked. Emberekről beszélek. Az emberek sokfélék, különlegesek és gyakran félreértik őket. 

Arra szeretnélek emlékeztetni, hogy abban próbáld fejleszteni magad, amiben már eleve jó vagy. Ha olyasmit próbálsz megtanulni, ami nem megy, rengeteg időt és energiát el fogsz pocsékolni. Végül úgysem leszel még feleannyira sem jó, mint az, aki szívből csinálja és még tehetsége is van hozzá. 

Ha meg vállalkozó, cégvezető vagy, akkor arra kell odafigyelned, hogy a megfelelő embert helyezd a megfelelő posztra. Ha borotvával akarsz fát vágni, keserves életed lesz. 

Sikert és boldogságot:

Kapcsolódó bejegyzések

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk. Elfogadom Mi ez?

Sikeresen feliratkoztál. És itt az ingyenes könyv:

Hiba történt az ellenőrzés során. Kérlek, próbáld újra. Ha nem sikerült, lépj velem a kapcsolatba, a kapcsolat oldal által.

C.S. Lazzar will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.