Főoldal Boldogság Ami nem öl meg, az megerősít

Ami nem öl meg, az megerősít

C.S. Lazzar
Ami nem öl meg, az megerősít

Annyira klisé ez a mondat, de ha adsz egy esélyt neki, nem síklasz át fölötte, és életed szerves részéve teszed, óriási pozitív hatással lehet az életedre.

Hallgasd meg (1:28 perc)
Olvasd el (1 perc)

Gondolj bele, hogy mi mindent át kellett élned, hogy ma, most itt vagy, így, ahogy vagy. Lehet, hogy távol állsz attól az embertől, aki lenni szeretnél, lehet, hogy a sok szenvedés, amit át kellett élned, maradandó sérüléseket hagyott benned, de mondd azt, hogy nincs igazam, amikor azt mondom: erősebb lettél tőlük. 

Csupán az a kérdés, hogyan nézel a múltadra? Ha megbánással, sajnálattal, lelkiismeret-furdalással, akkor beszívnak a negatív érzések, ott ragadsz a múltadban. 

De a múltad már nem tudod megváltoztatni. Tanulhatsz belőle, hogy jobb legyen a jövőd. Mert az, ami még hátravan az életedből, nincs előre megírva. Dönthetsz, hogy milyen legyen. Jó vagy rossz, szenvedéllyel vagy szenvedéssel teli – elsősorban rajtad múlik.

Sikert és boldogságot:

Kapcsolódó bejegyzések

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk. Elfogadom Mi ez?

Sikeresen feliratkoztál. És itt az ingyenes könyv:

Hiba történt az ellenőrzés során. Kérlek, próbáld újra. Ha nem sikerült, lépj velem a kapcsolatba, a kapcsolat oldal által.

C.S. Lazzar will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.