Főoldal Boldogság Ne félj kitűnni!

Ne félj kitűnni!

C.S. Lazzar
Ne félj kitűnni!

Arra születtél, hogy kitűnj a tömegből.

Hallgasd meg (1:35 perc)
Olvasd el (1 perc)

Megszületünk és mi vagyunk a legkülönlegesebb teremtmény a világon a szüleink számára. Aztán, ahogy telik az idő, szép lassan ez eltűnik. Leépítik bennünk a különlegességeket. Mindenki egyforma: erre tanítanak meg az iskolában, ezt várják el tőlünk más emberek. Nem vagy különleges, nincs benned semmi, amitől jobb vagy több lennél, mint bárki más. Néhányan mégis kiemelkednek, de a többség nem.

Én viszont hiszek benne, hogy mindenki különleges. Minden embernek van legalább egy olyan képessége, amiben jobb tudna lenni bárki másnál. Van, akinek könnyen megy, egy-kettőre megtalálja. A többség azonban nem. A többségnek kitartóan kell kutatnia. Ki kell próbálnia magát száz meg száz dologban, amíg megtalálja. A titok az, hogy nem szabad feladni a keresést. 

De miért érné meg ennyit kutatni? Mert akkor fogod igazán érezni, hogy élsz, hogy hasznos vagy, hogy értékes az életed.

Sikert és boldogságot:

Kapcsolódó bejegyzések

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk. Elfogadom Mi ez?

Sikeresen feliratkoztál. És itt az ingyenes könyv:

Hiba történt az ellenőrzés során. Kérlek, próbáld újra. Ha nem sikerült, lépj velem a kapcsolatba, a kapcsolat oldal által.

C.S. Lazzar will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.