Főoldal Boldogság Tégy valamit ma, amit holnap megköszönhetsz magadnak

Tégy valamit ma, amit holnap megköszönhetsz magadnak

C.S. Lazzar
Tégy valamit ma, amit holnap megköszönhetsz magadnak

Észrevettem magamon azt, hogy néha csak úgy alapjáraton üzemelek. Nem ugrok kettőt egy helyett, nem adok bele anyait-apait. Nincs ezzel semmi gond, mindaddig, amíg tudatában vagyok: a semminek az eredménye is annyi lesz, semmi.

Hallgasd meg (1:51 perc)
Olvasd el (2 perc)

Általában magas fordulatszámon pörgök, tevékeny és produktív vagyok. Mindig tettrekész, tele ötletekkel. Soha nem unatkozom. Ennyit a dícshimnuszról. Jöjjön a feketeleves: van olyan, hogy csak úgy elvagyok, mint a befőtt. Akkor kínos ez, amikor este megírom a naplómat és jön az a rész: a mai napban az volt a legjobb… És semmi nem jut eszembe. Ez késztetett arra, hogy kigondoljak saját magam számára egy olyan forgatókönyvet, ami segíthet ezeken a passzív napokon. És erre jutottam:

Tegyek valamit ma, amit holnap megköszönnék magamnak.”

Ez lehet bármi: 

  • 10 fekvőtámasz.
  • Nem eszem meg az egész tábla csokit.
  • Olvasok még 10 oldalt.
  • Telefonálok egyet a szüleimmel.
  • Rendet teszek a fiókomban.

Igen egyszerű dolgok, de legalább van mit beírni a naplómba, ráadásul értékessé teszik azokat a napokat, amikor egyébként teljesen hasznavehetetlennek érezném magam este, amikor ágyba bújok.

Sikert és boldogságot:

Kapcsolódó bejegyzések

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk. Elfogadom Mi ez?

Sikeresen feliratkoztál. És itt az ingyenes könyv:

Hiba történt az ellenőrzés során. Kérlek, próbáld újra. Ha nem sikerült, lépj velem a kapcsolatba, a kapcsolat oldal által.

C.S. Lazzar will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.