Főoldal Boldogság Számítasz!

Számítasz!

C.S. Lazzar
Számítasz!

Tudod, kiről szól a te életed? Rólad. Arról, hogy te mit szeretnél. Te mit hiszel. Te, senki más.

Hallgasd meg (1:50 perc)
Olvasd el (2 perc)

Életed során több ezer véleményt fogsz hallani saját magadról. De egyik sem számít. Csak az számít, amit te gondolsz. Eldöntheted, mit hiszel el, és mit nem. Barátok és munkatársak, családtagok, szeretők és élettársak, ismerősök és természetesen idegen emberek – mindenkinek van véleménye rólad. De utóvégül csak ez számít: te mit gondolsz magadról?

Légy a saját véleményed megformálója. Ha számít az, amit hallasz, keress egy tükröt, állj szembe magaddal, és mondd el magadnak, amit hallani szeretnél. Addig mondd, amíg elhiszed!

Ne hallgass másokra, hallgass a szívedre. Te mit szeretnél? Azt csináld, ami feltölt téged élettel, ami megmosolyogtat, és amiben el tudod felejteni az időt.

Más emberek véleménye az, ami nem enged téged szárnyalni. Pontosabban a félelem, ami benned van. Hogy mit gondol majd más. Hogy mit fognak mondani az emberek.

Ne félj ettől! Éld a saját életed, és ne félj! Szeresd az életed! Szeresd önmagad!

Sikert és boldogságot:

Kapcsolódó bejegyzések

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk. Elfogadom Mi ez?

Sikeresen feliratkoztál. És itt az ingyenes könyv:

Hiba történt az ellenőrzés során. Kérlek, próbáld újra. Ha nem sikerült, lépj velem a kapcsolatba, a kapcsolat oldal által.

C.S. Lazzar will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.