Főoldal Boldogság Az egyetlen igazán jó dolog, amit ma megtehetsz magadért (és semmibe sem kerül)

Az egyetlen igazán jó dolog, amit ma megtehetsz magadért (és semmibe sem kerül)

C.S. Lazzar
Az egyetlen igazán jó dolog, amit ma megtehetsz magadért (és semmibe sem kerül)

Mindenki élete tele van buktatókkal, nehézségekkel, nap mint nap kisebb-nagyobb döntéseket kell meghoznunk, amelyek aztán mindenféle következményekkel járnak. Nincs könnyű dolgunk. De van valami, amit bárki megtehet és ami hosszú távon garantáltan meghozza a gyümölcsét.

Hallgasd meg (2:25 perc)
Olvasd el (2 perc)

A legegyszerűbb dolgokról gyakran kiderül, hogy egyben a legnagyszerűbbek is. De mi emberek nem hiszünk ebben. Az élet ugyanis azt tanítja meg nekünk, hogy semmi sem jön könnyen. A suliban a jó jegyekért rengeteget kell tanulni, utána a pénzért keményen meg kell dolgozni, a sikerért meg vért kell izzadni. Ezeken nem is szeretnék senkivel vitába szállni, mert többé-kevésbé így is van. Ellenben van valami, ami átsegít a fenti nehézségeken; nem oldja meg helyettünk a problémákat, de lényegesen megkönnyíti a dolgunkat. 

Ez nem egy eszköz, még csak nem is egy taktika, nem olyasmi, amit az egyetemen tanítanak, nem kell elvégezni egy egész hétvégés szemináriumot hozzá. Nem kell hozzá könyveket olvasni, lexikonokat bújni, nincs szükség oktatógurukra, hogy megmondják nekünk a frankót. Valójában minden ember rendelkezik ezzel a képességgel, csak valahogy megfeledkezünk róla. 

S bár csupán két szót fogok elmondani, ami mögötte van, az sokkal, de sokkal több. Nem ezen a két szón van a lényeg, hanem azon, amit adni tud ez neked, és az nem más, mint a képesség, hogy bármilyen akadályt leküzdj az életben. Hogy akármilyen merész álmod legyen, bármennyire is őrült cél tűzöl ki magad elé, szembenézz vele és tűzön-vízen át megcsináld. Mi kell ehhez? Mi az első és legfontosabb ahhoz, hogy egyáltalán merj hozzáfogni, hogy elszántan csináld, és hogy ne ismerj lehetetlent?

HIGGY MAGADBAN!

Ennyire van szükséged, hogy az életben minden és bármi sikerüljön.

Higgy magadban!

Sikert és boldogságot:

Kapcsolódó bejegyzések

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk. Elfogadom Mi ez?

Sikeresen feliratkoztál. És itt az ingyenes könyv:

Hiba történt az ellenőrzés során. Kérlek, próbáld újra. Ha nem sikerült, lépj velem a kapcsolatba, a kapcsolat oldal által.

C.S. Lazzar will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.