Főoldal Boldogság Mikor kezdődik az élet és mikor kezdünk el élni nem ugyanaz

Mikor kezdődik az élet és mikor kezdünk el élni nem ugyanaz

C.S. Lazzar
Mikor kezdődik az élet és mikor kezdünk el élni nem ugyanaz

Megszületünk, gyerekből tinédzserré cseperedünk, egy pillanat alatt felnőttek leszünk, aztán megöregszünk és vége. Így éli le a legtöbb ember az életét, mégsem mondhatja el magáról mindenki azt, hogy élt.

Hallgasd meg (1:35 perc)
Olvasd el (2 perc)

Az, hogy életben vagyunk, sajnos nem jelenti egyben azt is, hogy élünk, legfeljebb csak annyit, hogy túlélünk. A túlélő üzemmód azonban nem élet, az már közelebb áll egy amolyan élőhalott állapothoz, mint a valódi élethez. 

Az életünk akkor kezdődött el, amikor először láttuk meg a napvilágot, lehetett az csupán néhány évvel ezelőtt vagy akár több évtizede is. De az a pillanat, amikor elkezdünk élni, nem esik egybe a születésünkkel. A jó az, hogy semmi sincs időhöz kötve, bármikor dönthetünk úgy, hogy mostantól élni fogunk! 

Ebben a pillanatban nagyon érdekes dolog fog történni: mindaz, amiről úgy érezzük, hogy már késő és lemaradtunk róla, mindaz, ami pótolhatatlannak tűnik, átalakul tanulsággá és erőt meríthetünk belőle. Ez lehet a motivációnk, hogy a hátralévő időnket úgy éljük meg, hogy boldogok leszünk. Érezni fogjuk, hogy tényleg élünk, és az életünk értelmet kap. 

Miért ne lehetne ez a nap ma? Dönts ma úgy, hogy élni fogsz!

Sikert és boldogságot:

Kapcsolódó bejegyzések

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk. Elfogadom Mi ez?

Sikeresen feliratkoztál. És itt az ingyenes könyv:

Hiba történt az ellenőrzés során. Kérlek, próbáld újra. Ha nem sikerült, lépj velem a kapcsolatba, a kapcsolat oldal által.

C.S. Lazzar will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.