Főoldal Boldogság Ha leesel, baleset. Ha lent maradsz, döntés

Ha leesel, baleset. Ha lent maradsz, döntés

C.S. Lazzar
Ha leesel, baleset. Ha lent maradsz, döntés

Az élet nem igazságos. Fog érni bántódás, lesz olyan, hogy tévedsz, hogy a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy elképzelted, és lesznek napok, amelyek földhöz vágnak. Mindez természetes és minden ember életének része.

Hallgasd meg (1:25 perc)
Olvasd el (1 perc)

Az nem kérdés, hogy fog-e érni bántódás, legfeljebb csak az, hogy mikor és hányszor. Az igazi kérdés az: mit teszel utána? Ha úgy döntesz, hogy bedobod a törölközőt, akkor élned kell azzal a tudattal is, hogy te döntöttél úgy, hogy feladod. Pedig küzdhetnél tovább, és dönthetnél úgy, hogy a hátrányból előnyt kovácsolsz. Mert minden olyan dolog, ami bánt, ami nem úgy sikerül, ahogy eltervezted, minden botlás és sérülés segíthet neked abban, hogy később jobban boldogulj az életben. 

El kell fogadnunk az életet olyannak, amilyen: tökéletlen, de pont attól annyira tökéletes. Kellenek a kudarcok, hogy értékelni tudjuk a nyereséget. Kellenek a botlások, hogy tanuljunk belőlük és fejlődni tudjunk. De soha ne feledjük: mindig a kezünkben van a döntés szabadsága, hogy mit kezdünk a nehézségekkel.

Sikert és boldogságot:

Kapcsolódó bejegyzések

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk. Elfogadom Mi ez?

Sikeresen feliratkoztál. És itt az ingyenes könyv:

Hiba történt az ellenőrzés során. Kérlek, próbáld újra. Ha nem sikerült, lépj velem a kapcsolatba, a kapcsolat oldal által.

C.S. Lazzar will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.