Főoldal Motiváció Csak csináld!

Csak csináld!

C.S. Lazzar
Csak csináld!

Néha túl sokat gondolkodunk a dolgokon és azért nem sikerül, amire vágyunk, mert el sem kezdjük. Mi van, ha elrontom? Mi van, ha nem sikerül? Mit fognak gondolni mások? A félelem a siker egyik legnagyobb ellensége.

Hallgasd meg (1:14 perc)
Olvasd el (1 perc)

Mi lenne, ha nem bonyolítanánk el azt, ami egyébként egyszerű? Legközelebb próbáljuk ki azt, hogy csak egyszerűen fogjunk hozzá és csináljuk. Ne érdekeljen más véleménye, ne is gondoljunk arra, hogy mi van, ha nem jön össze. A legtöbb, amit tehetünk az, hogy törekszünk a lehető legjobbat kihozni magunkból. 

Ha van jogosítványod, pontosan tudod, hogy mire gondolok. Amikor életedben először ülsz a kormány mögött, és azt mondják neked, rajta, indulás, azt sem tudod, melyik a jobb lábad s melyik a bal. De nem lehet az autóvezetést elméletben megtanulni. Csak egyszerűen rá kell lépni a gázra és neki kell lendülni. 

Így láss hozzá a következő dologhoz is: halogatás nélkül, csak csináld!

Sikert és boldogságot:

Kapcsolódó bejegyzések

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk. Elfogadom Mi ez?

Sikeresen feliratkoztál. És itt az ingyenes könyv:

Hiba történt az ellenőrzés során. Kérlek, próbáld újra. Ha nem sikerült, lépj velem a kapcsolatba, a kapcsolat oldal által.

C.S. Lazzar will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.