Főoldal Boldogság Semmi sincs hiába

Semmi sincs hiába

C.S. Lazzar
Semmi sincs hiába

Kár volt… Ezt nem kellett volna… Bárcsak hamarabb tudtam volna… Előfordul, hogy visszanézünk a múltba és úgy látjuk, lett volna egy másik, jobb út, azt érezzük, hogy elvesztegettük az időt.

Hallgasd meg (1:23 perc)
Olvasd el (1 perc)

Igen, van, hogy olyasmivel töltjük el a drága időnket, ami kárba vész. De bármennyire is fura, ez mindenképp a hasznunkra válik. Ha fel sem tűnik, hogy vesztegetjük az időnket, akkor azt jelenti, olyasmivel töltjük el, ami számunkra megfelelő. Ha felismerjük, hogy elvesztegettük az időnket, levonhatjuk a tanulságot, hogy a jövőben ne fordulhasson elő újra. 

Igaz, hogy ami elmúlt, nem jön vissza már, de az is igaz, hogy a jövő nincs megírva, így szinte bármi lehetséges, amit szeretnénk. Az elvesztegetett időt nem tudjuk visszahozni, de a felismerés, hogy tölthettük volna hasznosabban az időnket, óriási pozitív hatással lehet a jövőnkre. Mert mi van, ha tényleg túl későn ismerjük ezt fel? A legtöbb esetben azonban még van időnk bőven. 

Úgyhogy bármit is teszünk nap mint nap, semmi sincs hiába. Vagy azt tesszük, amit tenni szeretnénk, vagy tanulunk a hibáinkból és változtatunk.

Sikert és boldogságot:

Kapcsolódó bejegyzések

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk. Elfogadom Mi ez?

Sikeresen feliratkoztál. És itt az ingyenes könyv:

Hiba történt az ellenőrzés során. Kérlek, próbáld újra. Ha nem sikerült, lépj velem a kapcsolatba, a kapcsolat oldal által.

C.S. Lazzar will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.