Főoldal Boldogság Bölcsesség egy boldog élethez

Bölcsesség egy boldog élethez

C.S. Lazzar
Bölcsesség egy boldog élethez

A világ telis-tele van olyan gondolatokkal, amelyeket ha magunkévá tudunk tenni, garantáltan boldogok lehetünk. Hiszen a boldogság egy elmeállapot, az elmeállapotunkat pedig a gondolataink teremtik meg.

Hallgasd meg (1:27 perc)
Olvasd el (1 perc)

Az utóbbi években rengeteg motivációs idézetet, inspirációs könyvet és buzdító szöveget olvastam, így nem csoda, hogy újra meg újra megvilágosulva éreztem magam. A legnagyobb hatással az a gondolat volt rám, hogy egy felém irányuló ingerre való válaszom előtt, döntési szabadságom van. Pontosabban, ha valaki egy nagyon idegesítő dolgot tesz, szinte automatikusan felmérgelődök. Legalábbis ez így volt régen. Ma már értem, tudom és alkalmazom azt, hogy szabadon dönthetek erről. Ha felmérgelődök, az is rendben van, de nem okolok mást miatta. Én döntöttem úgy, hogy felmérgelődök, enyém a felelősség. És természetesen dönthetek úgy is, hogy nem mérgelődök fel. 

Meg vagyok győződve róla, hogy ez a tudás nagyban hozzájárul a kiegyensúlyozott, boldog életemhez. Hiszen maga a boldogság is egy döntés kérdése!

Sikert és boldogságot:

Kapcsolódó bejegyzések

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk. Elfogadom Mi ez?

Sikeresen feliratkoztál. És itt az ingyenes könyv:

Hiba történt az ellenőrzés során. Kérlek, próbáld újra. Ha nem sikerült, lépj velem a kapcsolatba, a kapcsolat oldal által.

C.S. Lazzar will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.