Főoldal Boldogság Zárj ki minden negativitást az életedből!

Zárj ki minden negativitást az életedből!

C.S. Lazzar
Zárj ki minden negativitást az életedből!

Ha arra várunk, hogy a boldogság egyszer csak bekopog és megérkezik az életünkbe, rossz hírem van: nem fog. Tennünk kell érte minden nap, hogy megérkezzen és maradjon. Például ki kell zárnunk minden negativitást.

Toxikus emberek

Ismerd fel a környezetedben lévő mérgező embereket – nagyjából 6 típusuk van – és zárd ki őket az életedből, vagy legalább próbáld meg korlátozni a velük töltött időt. A negativitás azonban nem csak a toxikus emberekből fakad.

Rossz környezet

Nem választhatjuk meg a helyet, ahová születünk, de arról már dönthetünk, hogy hol élünk és hol töltjük el a legtöbb időt. Ez érvényes az otthonunkra és a munkahelyünkre is. Borzasztó nehéz lehet meghozni egy ilyen döntést, de a saját életünkről van szó, és megérdemeljük, hogy boldogok legyünk.

Rend és tisztaság

A negativitás fakadhat olyan egyszerű dolgokból is, mint a rend és a tisztaság hiánya. Szerencsére erre is hatással lehetünk, akkor is, ha alapjában véve nem vagyunk az az embertípus, akinek ez fontos lenne. Ha egy pozitív, vidám, boldog életet szeretnénk, ez is kell hozzá. Kezdjük az asztalunkkal, tegyünk rendet ott. Aztán folytassuk a fiókokkal, szekrényekkel, és fejezzük be a ruháknál. Rakjunk rendet: csak az legyen szem előtt, ami fontos és minden nap használjuk, illetve dobjuk ki, amit már évek óta nem vettünk a kezünkbe.

A saját gondolataink

Megtehetjük a fentieket és biztos sokat fognak segíteni. Ám a legtöbb rombolást saját magunk számára mi magunk okozzuk, méghozzá a saját gondolatainkkal. Ezért kell itt folytatnunk a nagytakarítást, mert minden, amit nap mint nap mondunk magunknak, az lesz a mi valóságunk. És igen, vehetnek körül negatív emberek, élhetünk rossz körülmények között, de az elmeállapotunkat nem ezek határozzák meg. A gondolataink a miéink és azok pozitívak lehetnek még a legádázabb helyzetekben is!

Sikert és boldogságot:

Kapcsolódó bejegyzések

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk. Elfogadom Mi ez?

Sikeresen feliratkoztál. És itt az ingyenes könyv:

Hiba történt az ellenőrzés során. Kérlek, próbáld újra. Ha nem sikerült, lépj velem a kapcsolatba, a kapcsolat oldal által.

C.S. Lazzar will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.