Főoldal Boldogság Mindig az a legfontosabb, hogy mit teszünk most

Mindig az a legfontosabb, hogy mit teszünk most

C.S. Lazzar
Mindig az a legfontosabb, hogy mit teszünk most

Van, aki a múltbéli hibáinál van leragadva, és van, aki meg folyton a jövőn lovagol, pedig egyik sem fontosabb, mint a jelen. Legtöbben azonban képtelenek vagyunk arra, hogy a most-ra figyeljünk.

Az élet most történik

Ami elmúlt, az már a múlté, megváltoztatni nem lehet. Ami még nem történt meg, az a jövő titka, kár rajta rágódni, hiszen még a legalaposabb tervezést is keresztülhúzhatja egyetlen apró tényező, ami felett nincs hatalmunk. Természetesen kell tervezni, nem azt mondom, hogy fejetlenül menjünk előre, mint egy szemellenzős igavonó. Azt próbálom mondani, hogy figyeljünk többet a jelenre. Minden, ami a mai napon történik velünk, egyszer fog megtörténni, s ahogy a napnak vége, az már a múlté. 

Amit ma teszünk, az a legfontosabb

Azzal töltjük el a napunkat, amivel szeretnénk? Ha vannak céljaink, az, amit ma tettünk, közelebb vitt hozzájuk? Ne fecséreljük el a drága időnket, hiszen nem fogunk örökké fiatalok maradni és nem fogunk örökké élni. Ez nemcsak ránk, hanem a szeretteinkre is érvényes, értékeljük tehát az időt, amit velük tölthetünk, tegyük félre vagy kapcsoljuk ki a mobilt és figyeljünk rájuk, két füllel és nyitott szívvel. Ez a legkedvesebb dolog, amit egy másik emberért tehetünk, és ma kell megtennünk, nem holnap s nem egy év múlva!

Sikert és boldogságot:

Kapcsolódó bejegyzések

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk. Elfogadom Mi ez?

Sikeresen feliratkoztál. És itt az ingyenes könyv:

Hiba történt az ellenőrzés során. Kérlek, próbáld újra. Ha nem sikerült, lépj velem a kapcsolatba, a kapcsolat oldal által.

C.S. Lazzar will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.