Főoldal Boldogság Szorongsz? Szenvedsz? Rossz az életed?

Szorongsz? Szenvedsz? Rossz az életed?

C.S. Lazzar
Szorongsz? Szenvedsz? Rossz az életed?

Több olyan levelet is kapok tőletek, amelyben arról írtok, hogy mennyire rossz az életetek. Valóban egy nagyon megterhelő évünk van, de hidd el, van fény az alagút végén és jön még borúra derű.

Sokszor mondom azt, hogy azoknak az embereknek lesz a legjobb életük, akik úgy igazán megtapasztalják a szenvedést. Aki keveset vagy semennyit nem szenvedett, nem tudja értékelni mindazt a jót, ami az életének a része. Aki viszont már volt a dolgok legalján, az már az apró kis örömöknek is szívből tud örvendeni. 

Nem tudom még, hogy mikor és hogyan fog ez nálad megvalósulni, de biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog. Most úgy látod, hogy összecsaptak a hullámok a fejed felett, de hidd el, ha felállsz, jobb életed lesz, mint amilyen valaha volt. Érezni és tapasztalni fogod azt, hogy az élet csodálatos, és hálás leszel azért, hogy életben vagy, mi több, ÉLNI fogsz! 

Azt javaslom számodra, hogy ne rágódj többé azon, ami volt, mert azt úgysem tudod már megváltoztatni. Figyelj a MOST-ra, és kezdd el tervezni a saját JÖVŐdet. Mit szeretnél bevonzani az életedbe? Egy párt, aki elfogad, tisztel és szeret? Szeretnél egy olyan munkahelyet, ahol elismerik, értékelik a munkádat? Mit szeretnél még? Fogalmazd meg ezeket minél pontosabban, hogy kristálytisztán lásd magad előtt, hogy mit is szeretnél. 

Tudom, nem könnyű, amikor ott van valaki, ahol te vagy most, de millióknak sikerült előtted, tehát semmi akadálya, hogy neked is ne sikerüljön. Hinned kell magadban, az erődben, a kitartásodban! Tervezz, majd cselekedj! Vonzz be az életedbe minden jót, amit megérdemelsz (mert ugye tudod, hogy megérdemled?!)

Sikert és boldogságot:

Kapcsolódó bejegyzések

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk. Elfogadom Mi ez?