Főoldal Motiváció Egyetlen dolog, ami által bármit megkaphatunk, amit szeretnénk

Egyetlen dolog, ami által bármit megkaphatunk, amit szeretnénk

C.S. Lazzar
Egyetlen dolog, ami által bármit megkaphatunk, amit szeretnénk

Egy felmérés szerint az emberek többsége a következő tíz dologra vágyik a leginkább: boldogság, gazdagság, siker, hírnév, vonzerő, egészség, szeretet, hitelesség, felvilágosultság és szex. Azt hiszem, egyértelmű: a sorrendet összekavartam.

Mi lenne, ha azt mondanám, hogy van egyetlen dolog, amivel mindezek, s valójában bármi más is megszerezhető? Hát akkor kapaszkodj meg: van egy dolog, amivel mindez megszerezhető, amivel minden álmod valóra váltható, amivel minden akadály, ami az utadba kerül, leküzdhető. Egyre lehetetlenebbnek hangzik? Pedig nem. 

Igazából nagyon egyszerű a válasz: bármit megszerezhetsz, mindent megkaphatsz, amit szeretnél, ha… És mi van a „ha” után? A kitartás. Lehetsz boldog, ha elég kitartó vagy. Lehetsz gazdag, ha elég kitartó vagy. Lehetsz sikeres, lehet nagyobb vonzerőd, lehetsz egészségesebb, ha elég kitartó vagy. Minden a saját kitartásodon múlik. Tudom, sajnos nem vagy elég kitartó, mint ahogy én sem vagyok az, és ahogy sok más millió embertársunk sem az. 

De van egy jó hírem: a kitartás megerősíthető, még akkor is, ha egy megrögzött „feladó” vagy, elérheted idővel azt, hogy te legyél a legkitartóbb ember, akit ismersz. Az első lépés az, hogy felismerd: megváltozhatsz. 

Bármi is legyen az, amit el szeretnél érni az életben, a tiéd lehet. Minden megkaphatsz, amit szeretnél, bárki lehetsz, aki lenni szeretnél, csak előbb meg kell erősítened a kitartásodat. Hogyan? Megtudhatod abból a bejegyzésemből, aminek a címe: 

A siker kulcsa a kitartás: 5 bevált módszer, hogy megerősítsd a mentális elkötelezettséged (magabiztosság, önbizalom és kitartás)

Sikert és boldogságot:

Kapcsolódó bejegyzések

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk. Elfogadom Mi ez?