Főoldal Egészség Napi 15 percen múlik, hogy jobb életminőségünk legyen

Napi 15 percen múlik, hogy jobb életminőségünk legyen

C.S. Lazzar
Napi 15 percen múlik, hogy jobb életminőségünk legyen

A testünk úgy van kitalálva (sajnos), hogy idővel legyengül és szép lassan leépül. Erre egyelőre nem lehetünk hatással, arra viszont igen, hogy ez a folyamat mikor kezdődik el és mennyire lesz gyors.

A legtöbb ember nem is gondol erre, hiszen még az egészségünkre sem vigyázunk. Olyan életmódunk van, mintha arról lennénk meggyőződve, örökké fogunk élni. Figyelem, spoilerezek, nem vagyunk halhatatlanok. Mi több, az egészségünk nagyon is törékeny. Arról nem is beszélve, hogy mindennek, amit ma teszünk, később isszuk meg a levét. A rossz döntéseinknek hosszú távon következményei lesznek. 

Na de elég ennyi ijesztgetés, térjünk a lényegre: ha szeretnénk saját magunknak tenni egy szívességet, fordítsunk naponta 15 percet arra, hogy sportolunk egyet. Hihetetlen, hogy csupán ennyire van szükség, hogy lelassítsuk a testünk öregedési folyamatát, mégis a legtöbbünk ennyit sem tesz meg. 

Véssük az eszünkbe: ha nem tesszük rendszeressé a napi sportot, úgy járunk, mint a szegény ember lova – mire megszokta volna az éhezést, beledöglött.

Sikert és boldogságot:

Szeretnél e-mailben értesülni a legfrissebb bejegyzésekről?

A hírlevélben értesítést küldök a legfrissebb bejegyzésekről.
Bármikor, két kattintással leiratkozhatsz.

Kapcsolódó bejegyzések

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk. Elfogadom Mi ez?

C.S. Lazzar