Főoldal Boldogság Mindenki más halad, csak te nem? Tudd meg, mit csinálsz rosszul!

Mindenki más halad, csak te nem? Tudd meg, mit csinálsz rosszul!

C.S. Lazzar
Mindenki más halad, csak te nem? Tudd meg, mit csinálsz rosszul!

A környezetedben mintha mindenkinek jobban mennének a dolgok, mint neked? A veled egykorúak szerencsésebbek, jobb munkahelyük van, többet keresnek, van házuk, autójuk, családjuk?

Csapjunk bele a levesbe: az ők életüknek semmi köze a tiédhez. A te életed egyedül a tiéd, nem a szüleidé, nem a testvéreidé, nem a barátaidé és legfőképpen nem azoké az idegeneké, akiket a közösségi médián irigyelsz.

Amíg más emberekhez hasonlítod magad, soha nem lehetsz boldog, és nem lehetsz az az ember, aki valójában lehetnél. Mindig, mindig, mindig tudunk más emberekben találni valamit, amiben ők jobbak, mint mi. Az egyik gazdagabb, a másik szebb, a harmadik sikeresebb – a hiba ott van, hogy mindenki más egyetlen, legjobb tulajdonságát saját magadhoz hasonlítod. Még szép, hogy azt látod, mindenki jobb, mint te, hiszen a hasonlat eleve rossz!

De nem is ez a legrosszabb az egészben, hanem az, hogy ahelyett, hogy magadra összpontosítanál, megnéznéd, hogy mi az, amit te szeretsz, mi az, amiben örömöd leled, mi az, ami lelkesít, kik azok az emberek, akik tényleg számítanak és velük töltenél több időt, ahelyett, hogy abban fejlesztenéd magad, ami az erősséged, te olyan embereknek próbálsz megfelelni, akiket jóformán nem is ismersz. Azoknak az ismerősöknek az elismerésére vágyakozol, akik valójában semmi másban nem jobbak nálad, mint a színészkedésben.

A te életed egyedül a tiéd, ne akard más életét élni. Légy önmagad, mert mindenki más már foglalt!

Sikert és boldogságot:

Szeretnél e-mailben értesülni a legfrissebb bejegyzésekről?

A hírlevélben értesítést küldök a legfrissebb bejegyzésekről.
Bármikor, két kattintással leiratkozhatsz.

Kapcsolódó bejegyzések

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk. Elfogadom Mi ez?

C.S. Lazzar