Főoldal Motiváció Ha meg akarod változtatni az életed, itt a legfontosabb döntés, amit meg kell hoznod

Ha meg akarod változtatni az életed, itt a legfontosabb döntés, amit meg kell hoznod

C.S. Lazzar
Ha meg akarod változtatni az életed, itt a legfontosabb döntés, amit meg kell hoznod

Mélyponton vagy? Le vagy égve? Szenvedsz? Depressziós vagy? Épp elhagytak? Teljesen mindegy, hogy mi okoz neked épp problémát az életedben, van megoldás, csak egyetlen döntést kell meghoznod. Tudod, mi az a döntés?

Ha problémánk van, úgy érezzük, hogy a mi problémánk a lehető legnagyobb. Pedig mindenki életében vannak problémák, és az az igazság, hogy igazán nagy újdonságot nem tudunk felmutatni. Bármi is legyen az, ami épp fejfájást okoz nekünk, biztosak lehetünk benne, hogy előttünk már több millió embernek volt ugyanez a problémája. Tudom, ez cseppet sem vigasztal téged, ahogy az sem, hogy emberek milliói meg is oldták előtted ezt a problémát.

De tudod mit? Nem is számít. Semmi sem számít. Sem az, hogy problémád van, sem az, hogy létezik rá megoldás. Csak egyetlen dolog számít: az a döntés, amit már említettem. Tudod, mi az a döntés? Hogy mi lesz a következő lépésed. Ez az egy számít. Mit fogsz lépni ezután? Ez már nagyon számít. Mert dönthetsz úgy, hogy nem lépsz semmit – de akkor ne is várd, hogy a problémád megszűnik. Dönthetsz úgy, hogy megsajnálod magad és még jobban behúzod magad a probléma által ásott verembe. Vagy dönthetsz úgy, hogy megpróbálod megoldani a problémát. 

Mi lesz a következő lépésed?

Sikert és boldogságot:

Szeretnél e-mailben értesülni a legfrissebb bejegyzésekről?

A hírlevélben értesítést küldök a legfrissebb bejegyzésekről.
Bármikor, két kattintással leiratkozhatsz.

Kapcsolódó bejegyzések

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk. Elfogadom Mi ez?

C.S. Lazzar