Vélemények2018-05-25T06:03:49+00:00

Mit gondolnak az olvasók?

“Magával ragadt, elvarázsolt, megnevettetett…”

Számomra az a legjobb könyv, amely már az első 10-20 oldallal megfog. A Z – Az utolsó őrző – nek még ennyi sem kellett, már az első oldalaktól magával ragadt, elvarázsolt, úgy megnevettetett, hogy a könnyem is kicsordult. Gratulálok a szerzőnek, igazán különleges alkotás ez a könyv. Alig várom a következőt! 

Hasenec Tímea

“Izgalmas, érdekes, varázslatos…”

Izgalmas, érdekes, varázslatos világba kalauzol a szerző. Együltömben, mindössze másfél óra alatt elolvastam a regényt, és türelmetlenül várom a folytatást. Na, meg azt, hogy a 11 éves unokaöcséimet megajándékozzam egy-egy példánnyal.

Szász Hargita

– a „365” szerzője –

Szász Hargita

“A felnőtt lelkünkben élő gyermeknek, kellenek az ilyen olvasmányok.”

Günther Ottó

– műsorvezető, Fun FM Rádió –

RENDELD MEG MOST!

MÉG TÖBB VÉLEMÉNY

“Izgalmas, poénos, izléses. Én már fognék neki a második résznek. Remélem nem kell sokat várjam, mint a Trónok harcát! :)”
– Lóránd

“Egyrészt végig lekötötte a figyelmem, pedig nem vagyok már kamasz (csak belül…), másrészt mondanivalója is volt számomra a történetnek. Természetesen pozitív. 🙂 Ami különösen tetszett még benne, az a nem európai/amerikai eredet.”
– Gergely

“Az utolsó őrző elvisz egy olyan világba, amelyre nemcsak a gyerekeknek van időnként szüksége, hanem nekünk felnőtteknek is. A varázsvilág ajtaja mondhatni egészen ki van tárva Harry Potter óta, azonban mélységeiben nem sikerült és talán soha nem is lesz lehetséges azt bejárni. C. S. Lazzar elrepít bennünket vissza a gyerekkorunkba, oda amikor a kalandok voltak a legfontosabbak és az, hogy azokat a barátainkkal éljük át, na meg büszkévé tegyük lehetőleg a szüleinket is közben. De ezen túl egy fontos üzenetet is közvetít, azt, hogy a gyerekeknek sosem szabadna elfelejteniük, hogy mi mindenre képesek lehetnek.”
– Noémi

Sok emlék járt a fejemben Az utolsó őrző olvasását követően. Régészek voltunk, kalózok, feltalálók, aranyásók, vagy hősök: lehettünk bárkik, akik csak akartunk! Ez a csodás érzés tört elő bennem a könyv olvasása közben is, hogy milyen varázsa is van a gyermekkornak, és hogy a varázslók, hősök tényleg köztünk járnak, csak észre kell vennünk őket.

A könyv ezt a varázslatot még inkább felerősíti, végigkövethetjük egy izgalmas történetben, hogyan lesz egy, majd három gyermekből is igazi hős, hogyan válik valakiből igazi varázsló. Nem csak gyermekeknek szól: jó ha néha, ha az ember felidézi magában mindazt az erőt, amit gyerekként érzett birtokában. Én nagyon várom a folytatást! 🙂
– Brigitta

“Magával ragadó és izgalmas történet. 🙂

A legjobban az tetszett ahogy összetart a három barát és megtesznek mindent, amit csak lehet, hogy Z-nek segíthessenek. A családért és a barátokért bármit megtesznek és egymásra bármikor számíthatnak. Ez az igazi kincs. Ez az igazi varázslat. És egy ilyen stabil háttérrel minden a helyére kerül. 🙂

El tudnám képzelni megfilmesítve a történetet.
Gratulálok!”
– Réka

“Egy olyan könyv amit szóról-szóra kell elolvasni, nem elég csak átfutni rajta. Minden olyan részletesen van leírva és jelzőkkel ellátva , hogy magad előtt látod az eseményeket. Amikor unokáimnak elmesélek egy gyerekkori történetet vagy egy álmomat, azt mondják, még egyszer, mama. Amikor a könyv olvasásában a végére értem, én is ezt éreztem, na még egyszer. És már harmadikszor olvasom. S nem csak gyerekeknek szól. Mi felnőttek is gyerekké válhatunk általa. És ha nagyon akarunk valami jót tenni, varázslókká válhatunk, csak hinni kell benne.”
– Hilda

“Többször elolvasva a könyvet rájöttem, hogy a szerzőnek folytatni kell, nem lehet itt még vége! A könyv tartalma átröpített a 21. század valós világába. Zetheus varázslatos ereje át kell szálljon minél több emberbe, hogy mindenki békében és boldogságban tudjon élni a földön.”
– István

“Örülünk, hogy megismerkedhettünk Z- vel, ebben a lebilincselő, kalandokkal fordulatos, igényes formátumú könyvben. Magával ragadó a történet, így szinte letehetetlen letenni. Reméljük lesz folytatás, amit már nagyon várunk.”
– Flóra

“A könyv dizájn gyönyörű. Amit olvashatunk belőle egyszerűen lenyűgöző. További sok sikert, hogy még több könyvet olvassunk Csabától.”
– Piroska

“Igazán tetszett, hogy a varázslás a modern korszakkal van keverve, még azon is elgondolkoztathatja az embert, hogy manapság valóban lehetnek-e varázslók.”
– Gyöngyvér

“A könyv olvasása kapcsán megfogalmazódott bennem, hogy mindannyiunkban benne van valami, erő, őszinte barátság, ragaszkodás, jóság, család szeretete. Ezek sokszor nem mindig nyilvánvalóak, de valami vagy valaki mindig felszínre hozza és akkor jövünk rá, hogy mire is képes az ember. És ekkor az ember hegyeket mozgat meg.”
– Ernő

VÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉGEK

ÍRD MEG VÉLEMÉNYED