Főoldal Élet Ahhoz, hogy elérj valamit, amit addig még soha, előbb egy olyan emberré kell válnod, aki soha nem voltál

Ahhoz, hogy elérj valamit, amit addig még soha, előbb egy olyan emberré kell válnod, aki soha nem voltál

C.S. Lazzar

Emlékszel még? A tudatalattid első és legfontosabb dolga (ösztönből), hogy téged megóvjon a bajtól. Ehhez meg semmi más információt nem használ fel, mint azt, ami történt veled eddigi életed során. Csak azt tudja, hogy ebben a pillanatban élsz, tehát ne változtass semmit. Gyakorlatilag a tudatalattid azon fáradozik, hogy ne tanulj, ne fejlődj, ne változz meg!

Hallgasd meg (1:39 perc)
Olvasd el (2 perc)

Még soha, senki nem lett sikeres úgy, hogy ugyanaz az ember maradt, mint aki akkor volt, amikor még nem volt sikeres. Fogadd el ezt a gondolatot: meg fogsz változni. A jó hír az, hogy jobb ember leszel!

A sikerhez fejlődés kell, tanulnod kell, új ismereteket kell szerezned. Ez elkerülhetetlen. Ez egy végtelen folyamat, mert egy változó világban élünk és mindig tartanod kell a lépést. Még akkor is, amikor már sikeres vagy.

Szállj szembe tehát a gondolataidban tomboló ellenkezéssel, mondj „nem”-et a „nem”-re! Tedd azt, ami szükséges ahhoz, hogy elérd a céljaidat és ne azt, amit a tudatalattid diktál neked.

Tanulj, fejlődj, hogy elérd a sikert és boldogságot!

Kapcsolódó bejegyzések

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk. Elfogadom Mi ez?

Sikeresen feliratkoztál. És itt az ingyenes könyv:

Hiba történt az ellenőrzés során. Kérlek, próbáld újra. Ha nem sikerült, lépj velem a kapcsolatba, a kapcsolat oldal által.

C.S. Lazzar will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.