Főoldal Boldogság A te életed, te döntesz róla – A mérgező kapcsolat akkor is mérgező, ha a saját édesanyádról van szó

A te életed, te döntesz róla – A mérgező kapcsolat akkor is mérgező, ha a saját édesanyádról van szó

C.S. Lazzar
A te életed, te döntesz róla – A mérgező kapcsolat akkor is mérgező, ha a saját édesanyádról van szó

Sokat rágódtam rajta, de most már leírom, mert ez a valóság: ha valaki negatív hatással van az életedre, és te ennek tudatában vagy, annak az embernek nincs helye az életedben. Hacsak meg nem változik, de arra nincs sok esély…

Hallgasd meg (2:12 perc)
Olvasd el (2 perc)

Tudom, ez nagyon durván hangzik, de attól még igaz. A lassú méreg attól, hogy lassan hat, még mindig mérgező és rosszat tesz neked. Utóvégül a te döntésed, senki nem szólhat bele. Ahogyan eldöntheted azt is, hogy például cigarettázol vagy sem. És tudom, látom, hogy nagyon sok ember tudatosan mérgezi magát, rombolja az egészségét. Az ők döntésük, nem tehetünk ellene semmit. 

Hasonlóképp van ez a mérgező emberi kapcsolatokkal is: ha tudunk róluk és elfogadjuk, akkor az a mi döntésünk, megy tovább az élet. De ha most ébredünk rá, hogy ez nekünk rossz, és csak azért nem teszünk ellene semmit, csak azért nem változtatunk, mert az a bizonyos ember túl közel áll hozzánk, akkor tévedünk. Nem számít, hogy a saját szüleidről, testvéredről vagy a legjobb barátodról van szó. A te életed az a TE életed, te vagy felelős érte. Ha valaki megmérgezi azt, akkor ő vesz el tőled valamit, ő foszt meg a boldogságtól, a nyugalomtól, a békétől. 

Jogodban áll változtatni, akár teljesen kizárni az életedből az ilyen embereket. A te életed! Nem a szüleidé, a testvéredé vagy a legjobb barátodé. Hagyd, hogy éljék a saját életüket úgy, ahogy ők akarják, és határozd el, hogy te is úgy fogod élni a tiédet, ahogy te akarod. Légy erős! Ne feledd: ez a TE életed!

Sikert és boldogságot:

Szeretnél e-mailben értesülni a legfrissebb bejegyzésekről?

A hírlevélben értesítést küldök a legfrissebb bejegyzésekről.
Bármikor, két kattintással leiratkozhatsz.

Kapcsolódó bejegyzések

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk. Elfogadom Mi ez?

C.S. Lazzar