Főoldal Boldogság Az élet túl rövid ahhoz, hogy elvesztegessük

Az élet túl rövid ahhoz, hogy elvesztegessük

C.S. Lazzar
Az élet túl rövid ahhoz, hogy elvesztegessük

Nem tudjuk mennyit fogunk élni, mégis legtöbben úgy élünk, mintha halhatatlanok lennénk.

Hallgasd meg (1:31 perc)
Olvasd el (2 perc)

Ha most ezt olvasod, azt jelenti, életben vagy, de ez egyáltalán nem garancia arra, hogy ez holnap is ugyanígy lesz. Ahogy Steve Jobs mondta: „Ha ez lenne életem utolsó napja, azzal tölteném-e, amivel tölteni fogom? Ha a válasz egymás után többször az, hogy nem, valaminek meg kell változnia.” 

Ez az a nézőpont, ami engem hozzásegített ahhoz, hogy a lehető legkevesebb időt vesztegessem el haragra, mérgelődésre, veszekedésre. Ennek köszönhető az is, hogy mi a párommal soha nem veszekedünk. Nem jelenti azt, hogy nincsenek nézeteltéréseink, de soha nem engedjük, hogy ez veszekedésig fajuljon. 

Szintén ennek hála, hogy sokkal jobban tudom értékelni mindazt, amit egyébként biztosra vennék az életemben, mint például azokat az embereket, akik körülvesznek engem vagy az egészen apró dolgokat, mint egy mosoly.

Kérdezd meg magadtól gyakran: ha ez lenne életem utolsó napja, azzal tölteném, amire épp készülök? Ha a válasz túl gyakran egymás után az, hogy nem, változtass. Egy életed van és az annyira értékes, hogy nem szabad elvesztegetni.

Sikert és boldogságot:

Kapcsolódó bejegyzések

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk. Elfogadom Mi ez?

Sikeresen feliratkoztál. És itt az ingyenes könyv:

Hiba történt az ellenőrzés során. Kérlek, próbáld újra. Ha nem sikerült, lépj velem a kapcsolatba, a kapcsolat oldal által.

C.S. Lazzar will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.